top of page

ТОП-3 spf цього літа

Літо в самому розпалі, а ти досі ще знайшла свій ідеальний сонцезахист? Лови підбірку наших ТОП-3 продажів цього сезону. Які креми, на думку наших клієнтів, кращі з максимальним захистом спф 50, розкажемо далі.


В лідери серед топ spf з суттєвим відривом вирвався зволожуючий спф на новітніх хімічних фільтрах від TOCOBO 

Легка, молочкова, невагома текстура, інтенсивне зволоження та безпечний склад та приємна бюджетна ціна, роблять його дійсно вартим першого місця в цьому рейтингу.


На другому місці улюбленець багатьох - спф з екстрактом рису від Beauty of Joseon Сонцезахисний крем, які підкупив сотні тисяч дівчат своєю приємною, вершково-кремовою текстурою та чудовою дією на шкіру та не втрачає свою популярність вже третій рік поспіль.


Якщо ж ти володарка шкіри, схильної до пігментації, з віковими змінами, і при цьому не любиш важких текстур, якими часто грішать антивікові креми. Тобі точно сподобається новинка від Medi peel 

Легка текстура, максимальний захист,  безпечні хімічні фільтри у складі, глютатіон для потужного антиоксидантного захисту та рівного тону шкіри, пептиди для антивікової дії на шкіру, роблять його універсальним рішенням для дівчаток 30+.


Усі ці та інші сонцезахисні креми ти можеш легко придбати в нас на сайті BeautyBar.rv.ua



bottom of page